Spring naar inhoud

Nieuwsbrief maart 2021

Vanwege de coronacrisis zijn de inloopmomentenbij de Ruimte op reserveringOp maandagochtend, dinsdagochtend, woensdag-ochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend is er een inloopmoment van 10.00 tot 12 .00 uur.Hiervoor kun je reserveren via telefoonnummer 06 – 2235 7729. Dit is het algemene nummer van De Ruimte. Door de weeks te bereiken tussen …en…..uur.MIDDAG ACTIVITEITENDaarnaast is het plan om in maart te starten met de WRAP-cursus op maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Op het moment van schrijven zijn hier nog onvoldoende aanmeldingen voor, dus voel je welkom om je aan te melden! Dit kan bij Femmy (06 -2267 9295) of Bernadette (06-2237 5249).Op dinsdagmiddagmiddag is er een zelfredzaamheid-plus groep die samenkomt. Deze is op dit moment vol, maar wil je hier meer informatie over, neem dan contact op met John Schilder tel. 06 -2232 8150.Op woensdagmiddag is er de activiteit “op weg naar ED”, voor als je meer wil weten over het worden van een ervaringsdeskundige. Opgeven kan bij Femmy tel. 06 -2267 9295

Donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur zijn er wisselende activiteiten:4 maart Ballonfiguren maken11 maart Eenzaamheid: in gesprek gaan met elkaar over eenzaamheid aan de hand van een spel18 maart Spiegel spel.: Spiegelspel is dat je met elkaar in gesprek gaat over jezelf aan de hand van een spiegel25 maart Film: Inside Out ( zie pagina 2 )Inschrijven hiervoor kan via de inschrijflijst op het bord in de Ruimte of bellen naar Henk tel. 06 -5385 4571.Vrijdag ?????Ter info: In verband met Corona is de maxilmale groeps-grote binnen de Ruimte 4 deelnemers. Dit is exclusief degene die de activiteit leidt. Dit geldt ook voor de inloop-momenten.ONLINE ACTIVITEIT DE RUIMTE De Ruimte biedt nu ook de mogelijkheid om elkaar online te ontmoeten, dit gaat via Skype.https://join.skype.com/okpaDDPMKbhmDe Online inloop is elke ochtend van 10.00 tot 12.00 uur.Voel je welkom om deel te nemen

EVEN VOORSTELLEN…Naam: Henk BruijstensFunctie: Ondersteunend Vrijwilliger bij de RuimteIk ben nu 2 jaar werkzaam bij de Ruimte met heel veel plezier en dit is voor mij een hele mooie fijne werkplek. Daar ben ik 1e aanspreekpunt ben voor de gastheren en vrouwen binnen De Ruimte. Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit mooie Herstelcentrum.Verder ben ik hier mijzelf aan het ontwikkelen tot Ervaringsdeskundige, door het volgen van Herstel trainin-gen en door werkgroep eindverantwoordelijke te zijn. Ik werk ook aan mijn eigen Herstel. En ik ben er blij mee om hier op deze plek mezelf te kunnen zijn! stay strong!Henk

Gepubliceerd inUncategorized